Nachádzate sa: Úvod > Blog > Špičkový Dany Torres sa opäť spolieha na chrániče od Leatt

Špičkový Dany Torres sa opäť spolieha na chrániče od Leatt

Značka Leatt s hrdosťou oznamuje, že skvelý freestyle motocrossový jazdec Dany Torres bude v roku 2017 nosiť chránič krku, prilbu a ďalšie vybavenie s logom Leatt. Torres je skúsený jazdec, ktorého poznáte z prestížnej Red Bull X-Fighters World Tour, Night of the Jumps, X-games a ďalšícch európskych freestyle motocrossových pretekov.

Dany sa k jazdcom pod krídlami Leatt pridal prvýkrát už v roku 2012. V aktuálnej sezóne sa budú o jeho bezpečnosť starať špičkové chrániče krku, tela a prilba značky Leatt. Aj vďaka nim je plný odhodlania posúvať svoje limity. Torres tento rok odštartoval víťazstvom na Night of the Jumps v Berlíne. „Sezónu 2017 som začal vo skvelej forme, na súťažiach som dosiahol super výsledky. Pripojenie sa k Leatt tímu je pre mňa extra motivácia, aby som na sebe makal ešte tvrdšie.“ 

Off-roadové nohavice Leatt GPX 5.5 prinášajú nový systém Internal Knee Brace System (I. K. S.). Skladá sa zo štyroch vrstiev, tie sú ešte spevnené v najviac namáhaných miestach na vnútornej strane kolien. Viac ako 75 % častí týchto nohavíc je vyrobených zo superľahkého, priedušného a zároveň pevného materiálu. Vďaka odolnému nylónu v sedacej oblasti a pevnej 3D ochrane kolena sa nohavice nielen príjemne nosia, ale jazdcov aj dostatočne chránia.

Dresy GPX 5.5 Ultraweld ponúkajú jazdcovi ultraľahkú ochrannú vrstvu. Sú vyrobené z perfektne flexibilnej zmesovej tkaniny, ktorá je elastická všetkými štyrmi smermi. Je vybavená tiež technológiou MoistureCool. Táto kombinácia spolu so špeciálnymi švami ponúka nadštadnardnú úroveň pohodlia a voľnosť pohybu, ktorú adrenalínový športovec potrebuje.

Leatt GPX Lite rukavice sú vzdušné, odvetrávané a zároveň majú unikátny ochranný systém. Vrchná časť je vyrobená z ľahkého materiálu, ktorý sa tiež rozťahuje všetkými štyrmi smermi a zaručuje dokonalú priedušnosť. Časť, ktorá chráni dlaň, pozostáva z unikátnej high-tech tkaniny NanoGrip. Tá je známa najmä vďaka tomu, že jej jednotlivé vlákna sú 7500-krát tenšie než ľudský vlas, odolné, priedušné a majú perfektné priľnavé vlastnosti vo vlhkom aj suchom prostredí.

Prilby GPX 6.5 Carbon a 5.5 Composite su vybavené 360 stupňovou turbínovou technológiou, ktorá chráni hlavu pred otrasom mozgu a inými poraneniami hlavy spôsobenými rotáciou. 360 stupňové turbíny sú strategicky umiestnené okolo jazdcovej hlavy. Tieto nárazové zóny sú vyrobené z mäkkého materiálu absorbujúceho energiu nárazu. Poskytujú viacstupňovú ochranu jazdca pred zraneniami, ale hlavne, znižujú riziko otrasu mozgu o 30 % a úrazovosť hlavy spojenú s rotačným zrýchlením až o 40 %.

O značke Leatt

Dizajn a technológie značky Leatt vychádzajú z najmodernejších postupov vyvinutých špeciálne pre profesionálnu ochranu extrémnych športovcov a nadšencov adrenalínových športov. Leatt sa preslávila najmä technológiou Leatt-Brace®, ktorá získala mnohé ocenenia. Je to prvý ochranný systém krku svojho druhu pre všetky športy vyžadujúce prilbu. Značka sa hrdo prezentuje vývojom špičkových produktov chrániacich životy a zdravie jazdcov a zároveň poskytujúcich dokonalý pocit komfortu. Využíva topmoderné technológie a prenáša ich do každodenného života športovcov.  Za produktmi značky Leatt stojí aj veda – sú starostlivo skonštruované tímom biomedických technikov. Produkty vysokej kvality sú overené laboratórnymi testami a medzinárodnými certifikátmi kvality.

Pre viac informácií kliknite na www.leatt-corp.com | www.leatt.com

 
Quatro Youtube Facebook
Sk En De Hu Ru