Nachádzate sa: Úvod > Blog > Podporte svojich blízkych v novoročných predsavzatiach

Podporte svojich blízkych v novoročných predsavzatiach

Posilňovne praskajúce vo švíkoch sú neklamným znakom, že novoročné predsavzatia myslia ľudia vážne. Zhodiť (nielen) vianočné kilá je najčastejším sľubom sebe samému. Ak vo svojom okolí niekoho takého poznáte – podporte ho. Permanentku do fitness centra s najväčšou pravdepodobnosťou už má, ale čo tak ho potešiť darčekom, ktorý využije nielen v činkárni? Pripravili sme pre vás tipy na darček, ktorými potešíte každého športovca – začínajúceho aj toho pokročilého. A je úplne jedno, aký šport robí.

Športové tričko

Dobré tričko nemôže byť nikdy zlé. A hlavne nie vtedy, ak je to hybrid obyčajného a funkčného. Ocení ho každý, kto ráno ešte netuší, aké počasie ho stretne – cyklisti, turisti, ale aj bežci. Športové tričko naspodok, navrch mikina s bundou a zdoláte akúkoľvek prekážku. No dobre, tú zdoláte hlavne kvôli svojmu odhodlaniu a sile, ale kvalitné športové tričko vám na tejto ceste bude robiť skvelú a hlavne užitočnú spoločnosť.

Nohavice

Aj vy poznáte vo svojom okolí niekoho, kto všade nosí rifle? Či už ide o pracovné stretnutie, kosenie trávnika, turistiku a najradšej by si ich zobral do posilňovne? Asi sotva upustí zo svojich zásad a kúpi si funkčné nohavice. No ak ho prekvapíte a kúpite mu ich vy, istotne si ich zo zvedavosti skúsi. A ak si ich oblečie raz, už ho máte v pasci – s dobrými funkčnými nohavicami ide každý šport lepšie ako v rifliach. Darované nohavice určite neskončia zapadnuté niekde v skrini a navyše – ocení ich aj športovec, ktorý rifle nikdy nevidel.

Bunda

Bundy z módnych reťazcov majú jednu nevýhodu – síce vyzerajú dobre, ale po jednej sezóne sú na najlepšej ceste do dôchodku. Nehovoriac o tom, že na horách či pri športe nebudete mať dôvod poďakovať im za ochranu pred vrtochmi počasia. Našťastie v našej ponuke nájdete funkčné aj „mestské“ bundy, ktoré sa po jednej zime začínajú len rozohrievať a vo vašich službách zažijú skvelú kariéru. Lebo Fox vyrába nielen skvelé oblečenie na bicykel, ale aj na chvíle, ktoré nestrávite na dvoch kolesách. A to poteší každého športovca.

Tielko

Síce tielka nosia (hoci neradi) aj muži, ale tento tip je čisto pre dámy. Chcete potešiť športovkyňu, o ktorej viete iba to, že športuje, ale konkrétny šport si nepamätáte? Práve tielko je univerzálne – využijete ho v posilňovni, na tanečnej, pri crossfite, pri bicyklovaní, behaní a pokojne aj pri šachu, ak sa nehrá v studenej miestnosti. Nehovoriac o tom, že cenná materská rada „nebehaj s holými krížami, lebo prechladneš“ vďaka tielku stratí zmysel.

Topánky

Že Mikuláš už bol a topánky sú zbytočný darček? Omyl! Vo svete univerzálnych športovcov platí, čím viac párov máte, tým lepšie: jedny na tenis, jedny na squash, jedny na bicykel, jedny na behanie a jedny pre Mikuláša. Ak poznáte správnu veľkosť, topánkami potešíte každého športovca. Viete, aký šport robí? Prispôsobte tomu aj výber topánok. Krok vedľa neurobíte vy, ani obdarovaný.

Pomohli vám naše tipy inšpirovať sa pri výbere darčeka? Ak máte strach, že všetko z nášho zoznam už má, pozrite si našu ponuku a objavte Svätý grál pre tých, ktorí so športom začínajú alebo sú to ostrieľaní borci. Prebytočné kilá musia ísť dole!

Quatro Youtube Facebook
Sk En De Hu Ru