Nachádzate sa: Úvod > Blog > Oblečenie na bežný deň pre malého fanúšika motoriek

Oblečenie na bežný deň pre malého fanúšika motoriek

Máte doma malého fanúšika rýchlych dvojkolesových strojov? I keď mu ešte do rúk nemôžete dať riadidlá, istotne ho poteší, ak sa bude môcť obliecť ako motorkár či chodiť vo svojej obľúbenej moto značke napríklad aj do školy. Práve v našom internetovom obchode sme si možno aj pre vaše deti pripravili kolekciu detského oblečenia populárnej značky FOX na bežné nosenie.

Kvalitné detské veci zo 100% bavlny a s motoristickým vzorom

Tak ako to u oblečenia FOX býva zvykom, na prvom mieste stoja kvalitné materiály. Preto sú detské tričká FOX vyrobené zvyčajne zo 100% bavlny, ktorá je pre ľudské telo najprirodzenejším materiálom detského oblečenia. Preto môžete zabudnúť na nekvalitné umeliny, aké by žiaden zodpovedný rodič nedal svojmu dieťaťu na seba.

Detské športové oblečenie FOX z našej ponuky zahŕňa najmä vrchné diely. Všetky zvyčajne inšpirované svetom motocyklov, a teda majú na sebe aplikované tematické vzory a hlavne, logo značky FOX. Nájsť tu môžete detské nátelníky, aj v reflexnej žltej farbe, široký výber tričiek s krátkym a dlhým rukávom, košele či športové mikiny na zipis alebo cez hlavu. Nezabúdame ani na doplnky, najmä čiapky so šiltom. Oblečenie pre deti od značky FOX si dokážete vybrať v pestrej palete farieb.


Moto oblečenie FOX aj pre drobcov

Ak chcete za motorkára aj toho najmenšieho člena rodiny, s oblečením FOX to nebude absolútne žiaden problém. Táto značka totiž vyrába aj veci pre batoľatá, napríklad vo forme pohodlných a skutočne štýlových detských body. Opäť vyrobené zo 100% bavlny a potlačené charakteristickým vzorom. Aktuálne sa v ponuke nášho internetového obchodu nachádzajú dve farebné prevedenia detských body, a to biele a čierne. Oba môžete bez problémov obliecť ako chlapcovi, tak aj dievčaťu. V moto body sa bude váš drobec cítiť pohodlne a zároveň budiť pozornosť všetkých navôkol.

Quatro Youtube Facebook
Sk En De Hu Ru