Nachádzate sa: Úvod > Blog > Máte doma bikera? Tu sú 4 tipy na darčeky

Máte doma bikera? Tu sú 4 tipy na darčeky

Mnoho ľudí sa pri hľadaní ideálneho darčeka zamýšľa skôr nad tým, čo by urobilo radosť jemu samému ako nad tým, čo poteší toho druhého. Zabudnite na to! Vyhnite sa trápnym chvíľkam ticha či sklamaným tváram pri rozbaľovaní. Pri vyberaní dokonalého darčeku vyberte to, čo sa páči tomu druhému a na vlastný vkus a záľuby nemyslite. Máte doma cyklistu? Tieto 4 tipy na vianočný darček potešia milovníka dvoch kolies v každom veku.

1.Prilba na bicykel

Zákony na Slovensku hovoria o povinnosti nosiť prilbu mimo obce a tí, ktorí majú menej ako 15 rokov, ju musia nosiť vždy, keď šliapu do pedálov. Mladí neznášajú príkazy, a tak je im ťažké vysvetliť, že je to hlavne pre nich. Vy nič nevysvetľujte a vyberte si z našej ponuky cyklistických prilieb tú, ktorá nielen chráni, ale je aj skvelý imidžový doplnok. Napríklad helma Fox Rampage Pro Carbon vyzerá úplne božsky. A samozrejme vás ochráni aj predtým, keby vám niekto búchal  dve hodiny telefónnym zoznamom po hlave.

fox-helma-rampage-foxracing.sk.jpg

2.Cyklistické rukavice

Rukavice na bicykel nemusia mať vždy odrezané konce prstov. Ak váš biker obľubuje zjazd alebo extrémnejšiu jazdu, po helme sú cyklo rukavice ďalším dôležitým doplnkom na bike. Možno si poviete, že ako ma už len môžu nejaké rukavice ochrániť. Skúste však spadnúť bez rukavíc na štrkovej ceste a potom si vyberať kamienky z dlaní. Naozaj to nie je nič príjemné. Okrem toho cyklo rukavice ocenia aj vďaka príjemnému pocitu tepla, keď sa rozhodnú prevetrať svoj bike v takomto chladnom počasí. Chcete tip na konkrétny model? Pozrite sa na rukavice Fox Ranger – dizajn a funkcionalita spolu nevychádzali nikdy lepšie.

cyklo-rukavice-fox-ranger-foxracing.sk.jpg

3.Cyklodres

Cyklodresy vždy nemusia vyzerať ako na Tour de France. Do takých by ste bikera sotva navliekli. Našťastie Fox vyrába dresy, ktoré výzorom pripomínajú voľnejšie funkčné tričko, ktoré je extrémne ľahké, rýchlo schne, telo udrží v teple a zároveň je prispôsobené jazde na biku – má napríklad silikónové časti na pleciach, ktoré zabránia zošmyknutiu batohu aj pri extrémnejších jazdách. Navyše pod týmito voľnejšími dresmi nie je problém nosiť ani chrániče. Chcete inšpiráciu? Cyklodres Fox Attack je pre bikerov taký menší Svätý grál.

cyklodres-fox-attact-foxracing.sk.jpg

4.Šortky

Aj pri cyklistických šortkách platí to, čo pri cyklodresoch – nie všetky vyzerajú ako na slávnej francúzskej klasike. Šortky na bike sú voľnejšie, ale zároveň neobmedzujú jazdca v pohybe. Výnimkou nie je ani nastaviteľný obvod pásu či vyberateľná výstelka. Aj v tomto prípade sú cyklošortky vyrobené tak, aby jazdcovi umožnili nosiť chrániče. A pod stromčekom vás určite ochránia aj pred sklamanými pohľadmi.

Inšpirujte sa našimi tipmi a urobte radosť vášmu milovníkovi cyklistiky. Vianoce sú nielen o radosti, ale aj o dokonalých darčekoch. Teda aspoň trochu.

Quatro Youtube Facebook
Sk En De Hu Ru