Nachádzate sa: Úvod > Blog > Dámska móda pre športovo aktívne ženy, ktorá myslí na prvotriednu funkciu a atraktívny vzhľad

Dámska móda pre športovo aktívne ženy, ktorá myslí na prvotriednu funkciu a atraktívny vzhľad

Ženy, ktoré športujú, si potrpia nielen na to, aby sa počas športu dobre cítili, ale aj dokonale vyzerali. Toto spojenie však nedokáže poskytnúť každé dámske športové oblečenie. My sme však pre vás pripravili kolekciu dámskej módy pre športovo aktívne ženy, ktorá poskytuje jednak prvotriednu funkciu, no tiež atraktívne spracovanie.

Jedine funkčné a elastické materiály

Základom každého športového oblečenia je rozhodne materiál. Ten musí byť funkčný, a teda dobre odvádzať vlhkosť. Zároveň priedušný či elastický tak, aby oblečenie dokázalo kompenzovať pohyb tela. Ideálnymi materiálmi na športové oblečenie je polyester, v prípade populárnych dámskych športových legín aj nylon. Je však vhodné, aby sa tieto materiály kombinovali so spondexom, ktorý zabezpečí práve dokonalú pružnosť oblečenia a udržiavanie jeho stáleho tvaru aj pri niekoľkonásobnom praní.

Základ moderného dámskeho športové outfitu tvorí kompresná podprsenka a legíny

Najspodnejší diel dámskeho športového outfitu by mala tvoriť športová podprsenka, ideálne s kompresnou funkciou. Zabezpečí totiž dokonalý komfort hlavne počas behu. Takáto športová podprsenka je priľnavá, no zároveň pružná, preto vás nikde nebude tlačiť.

Ako oblečenie na nohy dnes športovo založené dámy preferujú najmä legíny. Ich schopnosťou je nielen pekne vyrysovať postavu, no zároveň dokonale sedia, nikde neodstávajú a poskytujú obrovskú voľnosť v pohybe. U nás sme pre vás pripravili špeciálne dámske športové legíny s prítomnosťou sieťových panelov, ktoré okrem voľnosti a zaujímavého vzhľadu poskytujú aj tepelný komfort a ideálne odvádzanie vlhkosti.

Nikdy nepodceňujte počasie

Počas športovania v chladnejšom počasí by dámy nemali zabúdať ani na ďalší horný diel vo forme funkčnej mikiny alebo bundy. V prípade, že vonku neprší, je vhodná športová technická mikina z funkčného materiálu a s prítomnosťou sieťových panelov v miestach s najintenzívnejším potením. Ak je riziko výskytu zrážok, potom nehodno riskovať, ale obliecť si športovú bundu s vode odolným povrchom. Počas zrážok v spojení so športom je telo totiž náchylnejšie na vznik prechladnutia.

Prezrite si aj vy našu zaujímavú kolekciu dámskej módy pre športovo aktívne ženy, z ktorej si zaručene vyberiete.

Quatro Youtube Facebook
Sk En De Hu Ru